Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va prezenta unele intensificări. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Noaptea, minime de la 1 la 5-7 grade, cer mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Baia Mare – 9 grade

Sighetu Marmaţiei – 9 grade

Borşa – 5 grade

Târgu Lăpuş – 7 grade

Ziua de marţi aduce vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de miercuri vine cu vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Ziua de joi vine cu vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 9-13 la 17 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Se vor înregistra unele ploi. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer mai mult noros şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și