Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Vântul va prezenta intensificări. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer variabil şi vânt slab.

Baia Mare – 13 grade

Sighetu Marmaţiei – 13 grade

Borşa – 9 grade

Târgu Lăpuş – 13 grade

Ziua de marţi aduce vreme schimbătoare şi apropiată de normalul termic. Maximele vor fi de la 9-13 la 15 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va prezenta intensificări. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer variabil şi vânt slab.

Ziua de miercuri vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 13-19 la 22 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va prezenta intensificări. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de joi vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 19-22 la 25 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va prezenta intensificări. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet