Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 13 grade

Sighetu Marmaţiei – 13 grade

Borşa – 7 grade

Târgu Lăpuş – 9 grade

Ziua de marţi aduce vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 9-13 la 15 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 1-3 la 5 grade, cer mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de miercuri vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 5 la 7-9 grade, cer mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de joi vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer mai mult senin şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și