Se vor înregistra ploi, pe alocuri torenţiale. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Baia Mare – 27 grade

Sighetu Marmaţiei – 27 grade

Borşa – 22 grade

Târgu Lăpuş – 25 grade

Ziua de marţi aduce vreme în general frumoasă şi relativ caldă. Maximele vor fi de la 19-22 la 27 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de miercuri vine cu vreme în general frumoasă şi relativ caldă. Maximele vor fi de la 19-22 la 27 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de joi vine cu vreme în general frumoasă şi relativ caldă. Maximele vor fi de la 19-22 la 27 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și