Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Baia Mare – 22 grade

Sighetu Marmaţiei – 22 grade

Borşa – 19 grade

Târgu Lăpuş – 22 grade

Ziua de marţi aduce vreme în general închisă, dar caldă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi pe arii extinse. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer noros, ploi şi vânt slab.

Ziua de miercuri vine cu vreme în general închisă şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 9-13 la 15 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi pe arii extinse. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer noros, ploi şi vânt slab.

Ziua de joi vine cu vreme în general închisă şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 5 la 7-9 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 3-5 grade, cer noros, ploi, lapoviţe şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și