Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Se vor înregistra lapoviţe şi ninsori la munte. Vântul va prezenta intensificări în majoritatea zonelor. Noaptea, minime de la minus 7 la minus 3 – minus 1 grad, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Baia Mare – 9 grade
Sighetu Marmaţiei – 9 grade
Borşa – 5 grade
Târgu Lăpuş – 7 grade

Ziua de marţi aduce vreme schimbătoare şi rece. Maximele vor fi de la 1-3 la 7 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va prezenta intensificări în majoritatea zonelor. Noaptea, minime de minus 5 – minus 1 grad la 1 grad, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Ziua de miercuri vine cu vreme schimbătoare şi rece. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Ziua de joi vine cu vreme în general închisă şi rece. Maximele vor fi de la 1-3 la 7 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe, pe arii extinse. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 1-3 grade, cer mai mult noros, ploi, lapoviţe şi ninsori şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și