Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 1 la 3-5 grade, cer noros, unele ploi şi lapoviţe şi vânt slab.

Baia Mare – 13 grade

Sighetu Marmaţiei – 13 grade

Borşa – 9 grade

Târgu Lăpuş – 13 grade

Ziua de marţi aduce vreme schimbătoare şi mai răcoroasă. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 1-3 grade, cer variabil şi vânt slab.

Ziua de miercuri vine cu vreme în general închisă, dar mai caldă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 1-3 la 5 grade, cer noros, unele ploi şi vânt slab.

Ziua de joi vine cu vreme schimbătoare, dar relativ caldă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi mai de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 1-3 grade, cer mai mult noros şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și