Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în toată regiunea noastră. Probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 1-3 la 7 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 13 grade
Sighetu Marmaţiei – 13 grade
Borşa – 9 grade
Târgu Lăpuş – 13 grade

Ziua de marţi aduce vreme în general frumoasă, dar răcoroasă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 1-3 la 7 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de miercuri vine cu vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 9-13 la 15 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi slabe. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult noros, ploi şi vânt slab.

Ziua de joi vine cu vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi slabe în unele zone. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult senin, unele ploi şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și