Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. În unele zone, se vor înregistra ploi trecătoare. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 5 la 7-9 grade, cer mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 23 grade

Sighetu Marmaţiei – 23 grade

Borşa – 19 grade

Târgu Lăpuş – 22 grade

Ziua de miercuri aduce vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 17-19 la 23 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de joi vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 17-19 la 23 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 15-19 la 22 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult snein în regiunea noastră. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer mai mult senin şi vânt slab.

Citește și

loading...