Se vor înregistra ploi slabe în unele zone. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.Baia Mare – 22 grade

Sighetu Marmaţiei – 22 grade

Borşa – 19 grade

Târgu Lăpuş – 22 gradeZiua de miercuri aduce vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 9-13 la 19 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi slabe în unele zone. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Ziua de joi vine cu vreme schimbătoare şi puţin mai caldă. Maximele vor fi de la 19-22 la 25 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi slabe în unele zone. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 9-13 la 15 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme schimbătoare şi relativ răcoroasă. Maximele vor fi de la 17-19 la 22 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 9-13 la 15 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet