Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi, pe alocuri torenţiale. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi trecătoare şi vânt slab.

Baia Mare – 22 grade

Sighetu Marmaţiei – 22 grade

Borşa – 22 grade

Târgu Lăpuş – 25 grade

Ziua de miercuri aduce vreme uşor schimbătoare şi mai caldă. Maximele vor fi de la 19 la 22-25 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi slabe în unele zone. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 9-13 la 15 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de joi vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 19 la 22-27 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 22 la 27-29 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet