Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra înnorări şi ploi în unele zone. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 1-3 la 5 grade, cer de la variabil la mai mult noros, ploi în unele zone şi vânt slab.

Baia Mare – 15 grade

Sighetu Marmaţiei – 15 grade

Borşa – 9 grade

Târgu Lăpuş – 13 grade

Ziua de miercuri aduce vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 9-13 la 15 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la minus 1 la 5-7 grade, cer de la variabil la mai mult noros, ploi în unele zone şi vânt slab.

Ziua de joi vine cu vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 9-13 la 15 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme în general închisă şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi pe arii extinse. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Citește și

loading...