Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi, pe alocuri torenţiale. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la minus 3 - minus 1 la 1 grad, cer variabil şi vânt slab.

Baia Mare – 13 grade

Sighetu Marmaţiei – 13 grade

Borşa – 9 grade

Târgu Lăpuş – 13 grade

Ziua de joi aduce vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer variabil şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 1-3 grade, cer variabil şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 9-13 la 15 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 1-3 la 7 grade, cer variabil şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și