Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la minus 1 la 5-7 grade, cer de la variabil la mai mult noros, ploi în unele zone şi vânt slab.

Baia Mare – 15 grade

Sighetu Marmaţiei – 15 grade

Borşa – 9 grade

Târgu Lăpuş – 13 grade

Ziua de joi aduce vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 9-13 la 15 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme în general închisă şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi pe arii extinse. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 15-19 la 25 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 9-13 la 15 grade, cer noros, ploi pe alocuri torenţiale şi vânt slab.

Citește și

loading...