Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 1-3 la 5 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 15 grade

Sighetu Marmaţiei – 15 grade

Borşa – 9 grade

Târgu Lăpuş – 13 grade

Ziua de joi aduce vreme schimbătoare şi apropiată de normalul termic. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 1-3 la 7 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme schimbătoare şi apropiată de normalul termic. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 1-3 la 7 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme schimbătoare şi apropiată de normalul termic. Maximele vor fi de la 9-13 la 17 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet