Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 24 grade

Sighetu Marmaţiei – 24 grade

Borşa – 19 grade

Târgu Lăpuş – 23 grade

Ziua de joi aduce vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 19-22 la 25 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 19-22 la 25 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 9-13 la 15 grade, cer mai mult noros, ploi torenţiale şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme în general închisă şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 15-19 la 22 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi torenţiale. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet