Se vor înregistra ploi, lapoviţe şi ninsori. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 3-5 grade, cer noros, ploi, lapoviţe şi ninsori şi vânt slab.

Baia Mare – 5 grade

Sighetu Marmaţiei – 5 grade

Borşa – 1 grad

Târgu Lăpuş – 3 grade

Ziua de joi aduce vreme închisă, dar puţin mai caldă. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 3-5 grade, cer noros, ploi, lapoviţe şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme închisă, dar relativ caldă. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer noros, ploi, lapoviţe, ninsori şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme schimbătoare şi mai răcoroasă. Maximele vor fi de la 1 la 5-7 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi, lapoviţe şi ninsori. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 9 - minus 7 la minus 3 grade, cer variabil şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet