Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 22 grade

Sighetu Marmaţiei – 22 grade

Borşa – 17 grade

Târgu Lăpuş – 19 grade

Ziua de joi aduce vreme în general frumoasă şi foarte caldă. Maximele vor fi de la 15-19 la 22 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme schimbătoare, dar foarte caldă. Maximele vor fi de la 15-19 la 22 grade. Cerul va fi variabil în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer variabil şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi variabil în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 5 la 7-9 grade, cer noros, unele ploi şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și