Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi slabe în unele zone. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Baia Mare – 19 grade
Sighetu Marmaţiei – 19 grade
Borşa – 13 grade
Târgu Lăpuş – 19 grade

Ziua de joi aduce vreme schimbătoare şi apropiată de normalul termic. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme schimbătoare şi apropiată de normalul termic. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi slabe, pe arii extinse. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 5 la 7-9 grade, cer mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme schimbătoare şi mai răcoroasă decât ar fi normal. Maximele vor fi de la 9-13 la 15 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi slabe, pe arii extinse. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 5 la 7-9 grade, cer mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și