Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer variabil şi vânt slab.

Baia Mare – 19 grade

Sighetu Marmaţiei – 19 grade

Borşa – 13 grade

Târgu Lăpuş – 17 grade

Ziua de joi aduce vreme schimbătoare şi mai răcoroasă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 3-5 grade, cer noros, ploi, lapoviţe şi ninsori şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi, lapoviţe şi ninsori. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 3-5 grade, cer variabil şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi, lapoviţe şi ninsori. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 3-5 grade, cer variabil, unele ploi şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și