Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult senin, unele ploi şi vânt slab.

Baia Mare – 27 grade

Sighetu Marmaţiei – 27 grade

Borşa – 19 grade

Târgu Lăpuş – 25 grade

Ziua de joi aduce vreme schimbătoare şi mai răcoroasă. Maximele vor fi de la 19-22 la 25 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Local, unele ploi trecătoare. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme în general frumoasă şi mai caldă. Maximele vor fi de la 19-22 la 27 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 19-22 la 27 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Local, unele ploi. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet