Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi trecătoare în unele zone. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 9-13 la 15 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Baia Mare – 27 grade

Sighetu Marmaţiei – 27 grade

Borşa – 23 grade

Târgu Lăpuş – 25 grade

Ziua de joi aduce vreme schimbătoare şi mai răcoroasă. Maximele vor fi de la 17-19 la 23 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi trecătoare în unele zone. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme în general frumoasă şi relativ caldă. Maximele vor fi de la 19 la 22-25 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 9-13 la 15 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme în general frumoasă şi relativ caldă. Maximele vor fi de la 19 la 22-25 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 9-13 la 15 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet