Maximele vor fi de la 9-13 la 17 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 17 grade

Sighetu Marmaţiei – 17 grade

Borşa – 13 grade

Târgu Lăpuş – 17 grade

Ziua de joi aduce vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 9-13 la 17 grade. Cerul va fi mai de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme închisă şi mai răcoroasă. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 3-5 grade, cer noros, unele ploi şi lapoviţe şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme închisă şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi noros în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer mai mult noros şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și