Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 31 grade

Sighetu Marmaţiei – 31 grade

Borşa – 27 grade

Târgu Lăpuş – 29 grade

Ziua de sâmbătă aduce vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 22 la 27-29 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi în unele zone. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer mai mult noros, ploi torenţiale şi vânt slab.

Ziua de duminică vine cu vreme în general închisă şi mai răcoroasă. Maximele vor fi de la 19-22 la 27 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi pe alocuri torenţiale. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer mai mult noros, ploi torenţiale şi vânt moderat.

Ziua de luni vine cu vreme în general închisă şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi pe alocuri torenţiale. Vântul va prezenta intensificări în toate zonele. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer mai mult noros, ploi torenţiale şi vânt moderat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet