Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 9-13 la 15 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 27 grade

Sighetu Marmaţiei – 27 grade

Borşa – 22 grade

Târgu Lăpuş – 25 grade

Ziua de sâmbătă aduce vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 22 la 27-29 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 9-13 la 15 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de duminică vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 25 la 29-31 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de luni vine cu vreme uşor schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 22 la 27-29 grade. Cerul va fi variabil în regiunea noastră. Se vor înregistra furtuni trecătoare. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer mai mult noros, ploi pe alocuri torenţiale şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet