Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 22 grade
Sighetu Marmaţiei – 22 grade
Borşa – 19 grade
Târgu Lăpuş – 22 grade

Ziua de sâmbătă aduce vreme schimbătoare şi caldă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi slabe. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Ziua de duminică vine cu vreme schimbătoare şi caldă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 5 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Ziua de luni vine cu vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi, pe alocuri torenţiale. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 5 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.