Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi, pe alocuri torenţiale. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 1-3 la 7 grade, cer mai mult noros, unele ploi, însoţite de vânt. Pe alocuri, se va forma ceaţă.

Baia Mare – 13 grade
Sighetu Marmaţiei – 13 grade
Borşa – 9 grade
Târgu Lăpuş – 13 grade

Ziua de sâmbătă aduce vreme schimbătoare şi relativ răcoroasă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va prezenta intensificări în majoritatea zonelor. Noaptea, minime de la 1-3 la 7 grade, cer mai mult noros, unele ploi şi lapoviţe, însoţite de vânt.

Ziua de duminică vine cu vreme în general închisă şi rece. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi sau lapoviţe însemnate cantitativ. Vântul va prezenta intensificări în majoritatea zonelor. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer mai mult noros, unele ploi, lapoviţe şi chiar ninsori, însoţite de vânt.

Ziua de luni vine cu vreme în general închisă şi rece. Maximele vor fi de la 1-3 la 7 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra lapoviţe şi ninsori însemnate cantitativ. Vântul va prezenta intensificări în majoritatea zonelor. Noaptea, minime de la minus 5 – minus 1 la 1 grad, cer mai mult noros şi unele fulguieli, însoţite de vânt.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și