Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 19-22 la 25 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 37 grade

Sighetu Marmaţiei – 37 grade

Borşa – 31 grade

Târgu Lăpuş – 35 grade

Ziua de sâmbătă aduce vreme în general frumoasă şi caniculară. Maximele vor fi de la 29-31 la 37 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 19-22 la 25 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de duminică vine cu vreme în general frumoasă şi caniculară. Maximele vor fi de la 29-31 la 35 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. În unele zone, este posibilă o furtună. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 19-22 la 25 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de luni vine cu vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 22 la 25-27 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi, pe alocuri torenţiale. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 15-19 la 22 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet