PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va menţine călduroasă, izolat caniculară în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi în prima parte a nopţii în zona de munte şi în regiunile vestice, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcãri electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Cu totul izolat, vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 grade pe litoral şi 35 de grade in Lunca Dunarii.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea călduroasă si in Captiala, cu maxime în jurul valorii de 34 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa iar vântul abia daca sufla moderat.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea se va menţine călduroasă. În zonele de deal şi de munte şi local în vestul, nord-vestul şi centrul ţării, mai ales după-amiaza şi seara, vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime, în uşoară scădere faţă de ziua precedentă în regiunile sudice, se vor încadra între 26..27 grade in Dealurile de Vest, in conditii de innorari si averse şi 34 de grade in Lunca Dunarii.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menţine călduroasă, pe cer vor fi putini nori, iar vantul sufla cel mult moderat, asa ca mercurul din termometre ajunge la umbra la 33..34 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, izolat caniculară în Lunca Dunării, iar la munte şi în regiunile intracarpatice va fi în general instabilă, vor fi înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi seara şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile cu totul izolat. Temperaturile maxime se vor situa între 27 grade in Dealurile de vest şi 35 de grade in Lunca Dunarii.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vreme calduroasă si pentru bucuresteni, cu maxime in jur de 34 grade cu cer variabil si vant domol, asadar disconfortul termic dupa amiza va fi destul de accentuat mai ales in centru.

TENDINTA Joi. Vremea se va menţine călduroasã în cea mai mare parte a ţării, local revina si canicula în sud şi in sud-est, unde maxime urca la umbra spre 36 grade, pornind de la 28 grade in Dealurile de vest.

De vineri pana la sfarsitul saptamanii ramanem sub influenta aerului tropical, mai ales in regiunile sudice si sud-estice, unde maximele se pot apropia de 37 grade asadar un val de caldura greu de suportat. Nu lipsesc insa fenomenele asociate instabilitatii atmosferice, ploile de vara insoptote de fulgere, tunete si rafale de vant vor fi prezente in a doua parte a saptamanii mai ales in la munte dar si in celelalte zone din vest, centru si nord.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet