În prima săptămână, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit. În medie, vor fi temperaturi maxime de 7-9 grade, cu valorile mai mari în ultima zi a săptămânii și minime care vor varia între -3 și 3 grade. În cea de-a doua săptămână, regimul termic va fi mai ridicat decât cel normal și va consta în valori de temperatură cuprinse, în medie, între 9 și 12 grade la maxime și 1-5 grade, la minime.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în intervalul 1-4 noiembrie când vor fi precipitații mixte, precum și în intervalul 7-13 noiembrie, când dominante vor fi ploile, local însemnate cantitativ.

Încălzire pe finalul săptămânii, apoi ploi

Conform prognozei, vom avea marţi maxime de la 3 la 7-9 grade, vreme foarte răcoroasă, dar şi unele precipitaţii răzleţe sub formă de ninsoare sau lapoviţă în zonele montane. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros. Noaptea, minime de la -3 la 4-5 grade, iar cerul va fi mai mult acoperit.

Miercuri maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade, iar cerul va fi de la variabil la mai mult noros. Noaptea, minimele vor fi de la 0 la 4-5 grade, cerul va fi noros, iar local se vor înregistra unele precipitaţii slabe.

Joi, maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade, iar cerul va fi de la variabil la mai mult noros. Noaptea, minimele vor fi de la -5 la 1-2 grade şi local, se vor înregistra unele fulguieli.

Vineri, maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade, iar cerul va fi variabil. Noaptea va fi din nou foarte rece. În weekend vom avea maxime de la 7 la 9-13 grade şi cer variabil.

De duminică seară, vor reveni precipitaţiile, preponderent sub formă de ploaie. Începutul săptămânii viitoare va aduce vreme în general închisă, dar relativ caldă, cu perioade de ploaie. Apoi, la mijlocul săptămânii, se va constata o ameliorare, însă vremea va fi răcoroasă, conform produselor meteo actuale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet