Noul tătic a anunţat vestea prin reţelele de socializare Twitter şi Instagram, fotografia bebeluşului incluzând şi mesajul :"Plin de entuziasm şi recunoştinţă la venirea pe lume a fiului nostru, Noah", informează contactmusic.com.

Michael şi Luisana au publicat pe Instagram o poză alături de fiul lor, în care cei doi zâmbesc, iar Noah doarme la pieptul mamei. În poză, cântăreţul canadian este îmbrăcat într-un echipament chirurgical steril.

Cei doi au anunţat că vor avea un copil în luna ianuarie, publicând pe site-ul YouTube o înregistrare video care prezenta ecografia unui bebeluş. Mesajul "Mini Buble!!!" era ataşat în partea superioară a imaginilor. Pe lângă acea înregistrare video, care are o durată de 21 de secunde, Luisana Lopilato a postat şi un mesaj: "Vom avea un bebeluş în familia Bublé!".

Michael Bublé, în vârstă de 37 de ani, este un cântăreţ canadian care a câştigat trei premii Grammy. El a devenit cunoscut pe plan internaţional graţie unor piese precum "Haven`t Met You Yet", "Home" şi "Save the Last Dance for Me".

Michael Bublé şi Luisana Lopilato, în vârstă de 25 de ani, s-au căsătorit în anul 2011.

Actriţa argentiniană a apărut în câteva seriale de televiziune sud-americane, precum "Chiquititas, la historia" şi "Rebelde Way", şi a lucrat în trecut ca model.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet