Tot în cadrul aceluiași articol se mai arată că în timpul vizitei lui Crin Antonescu în Sighet, acesta a fost martorul mai multor momente penibile, iscate de scandalul dintre cele două facțiuni liberale. În afara faptului că liberalii din Baia Mare au trebuit să stea în picioare la restaurant, Ovidiu Nemeș a insistat în fața lui Crin Antonescu ca Vasile Mih, director al Liceului tehnologic „Marmația”, să fie numit inspector școlar general adjunct al județului Maramureș.

Redăm mai jos un pasaj din articol: „scopul lui Ovidiu Nemeş a fost acela de a-şi impune oameni în funcţii cheie, în cadrul PNL Maramureş, dar şi al deconcentratelor din judeţ. Nemeş avea listă cu nominalizări pentru funcţii în cadrul PNL dar şi propunerea pentru un interimat până la alegeri. De exemplu, pentru funcţia de inspector şcolar adjunct, chiar dacă PNL l-a nominalizat pe Vasile Ban, Ovidiu Nemeş îl vrea pe Vasile Mih, secretarul PNL Sighetu Marmaţiei şi omul lui de încredere”, scrie Glasul.ro.

Se pare că domnul Mih Vasile își dorește foarte mult această funcție, iar pentru Ovidiu Nemeș numirea unui om de încredere ar reprezenta o întărire a poziției sale în vederea obținerii șefiei partidului la nivel județean. Așa că domnul Mih va da din coate cât de mult poate pentru a-l înlătura pe domnul Vasile Ban și pentru a obține acest post.

Întregul articol din ziarul Glasul poate fi citit dând clic pe SURSĂ.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet