Printre altele, larg comentată de către presă a fost şi reacţia Mihaelei Radulescu în prima seară a show-ului. Respectiv, două fete au impresionat juriul și publicul cu dansul lor si ușurința cu care au executat o mișcări de dans și de gimnastică. Mihaela a fost extrem de dură cu una dintre cele două concurente: ”Dacă data viitoare nu vei slăbi 5 kilograme, nu treci de mine! În dans, kilogramele contează”, a spus ea. Andra a sărit în apărarea fetelor. ”Aici nu suntem la gimnastică, ci la Românii au talent. Dacă un concurent își demonstrează talentul, nu contează câte kilograme are. Şi chiar nu mi se pare grasă”.

Destul de dură

„Începem spectacolul emoțiilor și talentelor românești”, declara Mihaela Rădulescu cu puţin înainte de debutul emisiunii. Iată că „spectacolul emoţiilor” nu a întârziat să apară, nu numai în presă, ci şi pe reţelele sociale, ori pe bloguri. Cineva chiar îi adresează divei o scrisoare publică, destul de dură. „Nu am scris în viaţa mea o scrisoare publică, dar ţie, dragă Mihaela Rădulescu, după prima ediţie de la Românii au talent, simt să îţi scriu una”, comentează cineva pe un blog (scrisoarea este semnată Adriana Şandru şi apare pe oglindacatreprezent.wordpress.com).

„Una pe care sper să o citeşti! Ştiu că e cam nasol ca eu, un nimeni, să îţi spun că eşti penibila. Dar o fac! Uneori, noi, ăştia mai mici şi mai neînsemnaţi, mai spunem şi lucruri trăznite, dar care au destul de mult sens! Eşti penibilă!

Înţeleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoită să îţi pui silicoane pentru că sânii ţi s-au lăsat, cu fiecare zi care trece îţi mai apare un rid pe faţă şi probabil că treci printr-o criza destul de naşpa. Dar asta nu îţi dă dreptul să acţionezi şi să vorbeşti aşa cum o faci. Eşti penibilă!”.

„Te-ai simţit ameninţată”

„Scrisoarea” continuă pe acelaşi ton, cu referire la episodul legat de evoluţia celor două fete în cadrul emisiunii „Românii au talent”. „O doamnă de vârsta ta poate avea extraordinar de mult farmec dacă este bine crescută şi ştie să se comporte cu diplomaţie. Sunt atâtea exemple de femei celebre, care au aproximativ vârsta ta şi care sunt superbe. Tu eşti doar o femeie care se simte bătrână, cu sânii pe afară şi cu vocea prea ridicată. Eşti penibilă! În disperarea ta, te-ai simţit ameninţată de două fete blonde, de 14 ani, dansatoare. Ai simţit nevoia să scuipi veninul din tine şi să o umileşti în faţa unei ţări întregi pe una dintre ele (...). Nu ai felicitat-o pentru moment, deși ai trecut-o în etapa următoare, ci doar ai desființat-o într-un mod agresiv și grosolan. Rușine! Eşti penibila!”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și