Edilul era bolnav de mai multă vreme, povestesc apropiaţii. Potrivit viceprimarului Mitru Drăguş, el suferea de o afecţiune la inimă. "Împlinise 58 ani în 1 mai. Era internat la Cluj de ceva vreme, după 1 mai. A fost viceprimar în Bârsana vreo zece ani, iar apoi primar în Onceşti, după ce a devenit comună. Era foarte iubit, de aceea lumea l-a tot ales. Ce a promis a făcut. Şi acum avem cinci proiecte în derulare, un centru de informare, apă-canal. Nu ştiu ce va fi, nu ne-am gândit încă. Am vorbit cu soţia lui, vin cu el acasă. Probabil înmormântarea va avea loc luni", a declarat Mitru Drăguş.

Mesaje de condoleanţe pe facebook

Pe pagina de socializare a comunei Onceşti a fost deja postat un anunţ - "Cu deosebită durere şi regret anunţăm încetarea din viaţă a celui care a fost Mihai Negrea, Primarul comunei Oncesti. Condoleante familiei!!! Dumnezeu sa-l odihneasca. Nu te vom uita niciodata!!!".

Localnicii au postat deja mesaje de condoleanţe. "Sincere condoleante familiei. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. A fost un om si un primar deosebit", a scris un maramureşean din Onceşti. "Condoleante familiei si celor apropiati. A fost un om deosebit !", a scris un altul. "Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca a fost un primar foarte bun si multe a facut pentru comuna noasta codoleante familiei", a scris o maramureşeancă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și