Tânăra cântăreaţă americană, care a ales să renunţe în ultima vreme la imaginea de fată cuminte din serialul "Hannah Montana", produs de Disney, şi a adoptat o imagine mult mai provocatoare pentru a-şi lansa o carieră solo, a decis să ignore acea scrisoare deschisă redactată de Sinead O`Connor, în care artista irlandeză o sfătuia să se tempereze.

"Sinead. Nu am timp să îţi scriu o scrisoare, pentru că voi prezenta şi voi apărea în ediţia din această săptămână a SNL (emisiunea TV de comedie "Saturday Night Live")", a scris Miley Cyrus într-un mesaj postat pe Twitter.

Sinead O`Connor, care a şocat la rândul ei opinia publică în anii `90 după ce a rupt o fotografie a papei Ioan Paul al II-lea într-o ediţie a emisiunii "Saturday Night Live", declarând "Fight the real enemy!" ("Luptaţi împotriva adevăratului inamic!"), spunea în acea scrisoare deschisă că este îngrijorată pentru Miley Cyrus, temându-se că aceasta, fost copil-vedetă al studiourilor Disney, s-a lăsat exploatată în noul ei videoclip, cel al piesei "Wrecking Ball", care conţine numeroase imagini cu conţinut sexual explicit.

Integral pe Mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet