Tânăra cântăreaţă americană, care a ales să renunţe în ultima vreme la imaginea de fată cuminte din serialul "Hannah Montana", produs de Disney, şi a adoptat o imagine mult mai provocatoare pentru a-şi lansa o carieră solo, a decis să ignore acea scrisoare deschisă redactată de Sinead O`Connor, în care artista irlandeză o sfătuia să se tempereze.

"Sinead. Nu am timp să îţi scriu o scrisoare, pentru că voi prezenta şi voi apărea în ediţia din această săptămână a SNL (emisiunea TV de comedie "Saturday Night Live")", a scris Miley Cyrus într-un mesaj postat pe Twitter.

Sinead O`Connor, care a şocat la rândul ei opinia publică în anii `90 după ce a rupt o fotografie a papei Ioan Paul al II-lea într-o ediţie a emisiunii "Saturday Night Live", declarând "Fight the real enemy!" ("Luptaţi împotriva adevăratului inamic!"), spunea în acea scrisoare deschisă că este îngrijorată pentru Miley Cyrus, temându-se că aceasta, fost copil-vedetă al studiourilor Disney, s-a lăsat exploatată în noul ei videoclip, cel al piesei "Wrecking Ball", care conţine numeroase imagini cu conţinut sexual explicit.

Integral pe Mediafax.ro

Citește și