T├ón─âra c├ónt─ârea┼ú─â american─â, care a ales s─â renun┼úe ├«n ultima vreme la imaginea de fat─â cuminte din serialul "Hannah Montana", produs de Disney, ┼či a adoptat o imagine mult mai provocatoare pentru a-┼či lansa o carier─â solo, a decis s─â ignore acea scrisoare deschis─â redactat─â de Sinead O`Connor, ├«n care artista irlandez─â o sf─âtuia s─â se tempereze.

"Sinead. Nu am timp s─â ├«┼úi scriu o scrisoare, pentru c─â voi prezenta ┼či voi ap─ârea ├«n edi┼úia din aceast─â s─âpt─âm├ón─â a SNL (emisiunea TV de comedie "Saturday Night Live")", a scris Miley Cyrus ├«ntr-un mesaj postat pe Twitter.

Sinead O`Connor, care a ┼čocat la r├óndul ei opinia public─â ├«n anii `90 dup─â ce a rupt o fotografie a papei Ioan Paul al II-lea ├«ntr-o edi┼úie a emisiunii "Saturday Night Live", declar├ónd "Fight the real enemy!" ("Lupta┼úi ├«mpotriva adev─âratului inamic!"), spunea ├«n acea scrisoare deschis─â c─â este ├«ngrijorat─â pentru Miley Cyrus, tem├óndu-se c─â aceasta, fost copil-vedet─â al studiourilor Disney, s-a l─âsat exploatat─â ├«n noul ei videoclip, cel al piesei "Wrecking Ball", care con┼úine numeroase imagini cu con┼úinut sexual explicit.

Integral pe Mediafax.ro

Citește și

loading...