Aidoma întâlnirii cu Rapid din etapa a doua, am avut un joc foarte frumos și spectaculos, cu numeroase goluri și faze de efect, precum și cu dramatism până la final. Vâlcencele au avut destule atuuri, unul dintre ele fiind ușor supărător în mai multe momente (măcar 2 de 7m acordați aiurea, trei eliminări din patru discutabile). Contează mai puțin acum, după victorie. Mult mai important ni se pare însă amănuntul că Minaur n-a fost condusă nici măcar o dată în acest meci, fiind clar peste ultima campioană a României.

Prima repriză a părut o luptă între sârboaicele Băii Mari și Vâlcea, cu 12 goluri marcate de Kovacevic și Lavko, prima dintre ele făcând un meci senzațional. Minaur se distanțează încă din start, pe fondul unei apărări excelente și a unui atac care a ratat doar două finalizări în primele 25 de minute. Am avut 1-4 (5) sau 2-6 (10). Vâlcea a revenit până la 8-11 (18), după care iar avem o “bucată” foarte bună, în care ne distanțăm la șapte goluri: 8-15 (23), 9-16 (24). Vâlcea revine, noi marcăm un singur gol în ultimele cinci minute, dar primim în schimb șase: 15-17 (pauză).

Jucăm foarte bine și după reluare și menținem un avans de 2-4 goluri aproape tot timpul. |n min. 47 Vâlcea reușește să egaleze pentru a doua oară în meci (după 1-1) și pentru ultima oară, după care Blohm și Popa înscriu de două ori: 25-27 (48). Tremurăm până la final, dar Idehn scoate un 7m la Norgaard când scorul era 30-32. Avem noi atacul, scoatem un 7m, Lavko este ghicită de Batinovic, Marin înscrie și mai sunt 10 secunde. Plecăm de la centru, iar Laslo aruncă o minge în înaltul tribunei, numai bine să ne facem calcule până ce balonul ajunge pe parchet. Victorie și trei puncte enorme pentru CS Minaur.

Citește tot articolul pe minaur.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet