În Maramureș, unul dintre exemplele vorbelor fără fond este Complexul Sportiv Național (C.S.N.) „Lascăr Pană”. Complexul se află în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului. Secretar de stat a fost în ultimii 3 ani băimăreanul Cosmin Butuza. Ar fi trebuit să fie o garanție că promisiunile vor fi respectate. Azi, oricine își dă seama că totul a fost minciună și incompetență.

Inclusiv ministrul tineretului și sportului în Guvernul Dăncilă, Bogdan Gheorghe Trif, demis prin moțiune de cenzură acum câteva săptămâni, confirmă distanța de la promisiuni la fapte în privința investițiilor la C.S.N. „Lacăr Pană”. Vicepreședintele Camerei Deputaților, deputatul USR, Vlad Emanuel Duruș, a cerut ministrului printr-o interpelare să răspundă ce sumă s-a cheltuit din cele 18 milioane de lei anunțate de Butuza că s-au alocat pentru C.S.N. din bugetul pe 2019 (foto 1) și care au fost lucrările executate.

„Am avut surpriza să constat că secretarul de stat a vorbit prostii. Conform răspunsului ministrului, bugetul aprobat pentru complexul sportiv a fost în 2019 de doar 8,851 milioane de lei (foto 2). Alarmant este că până la începutul lunii noiembrie s-au cheltuit doar 676.222 de lei. Nici măcar 10% din sumă. Și-au bătut joc de investițiile în sport”, a spus deputatul Duruș.


Biroul comunicare, deputat USR Maramureș, Vlad Emanuel Duruș

Minciună și incompetență au rămas după guvernarea PSD - Investițiile la C.S.N. „Lascăr Pană”, realizate în procent de 7,63%

Minciună și incompetență au rămas după guvernarea PSD - Investițiile la C.S.N. „Lascăr Pană”, realizate în procent de 7,63%

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și