Potrivit surselor PresaSM, în cursul zilei de miercuri, 8 mai 2019, doi elevi au fost prinși în flagrant de către polițiști în timp ce fumau o țigară cu marijuana. Este vorba despre un minor, în vârstă de 17 ani, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, respectiv un tânăr, în vârstă de 16 ani, elev în clasa a X-a la Colegiul Tehnologic ”Constantin Brâncuși”.

Surse au mai precizat pentru PresaSM că polițiștii de la Antidrog au intrat pe fir și i-au făcut un flagrant dealer-ului. Este vorba despre un minor, în vârstă de 17 ani, elev în clasa a XI-a la Colegiul Economic ”Gheorghe Dragoș” din municipiul Satu Mare.

Cei doi elevi, supravegheați tehnic de către polițiști, l-au sunat pe elevul dealer și s-au dus la poarta Colegiului Economic ”Gheorghe Dragoș”. Elevul s-a cerut cu 10 minute mai repede de la ora de Limba Română, a mers lângă gardul școlii, și le-a întins celorlalți doi elevi un plic cu marijuana.

În acel moment, oamenii legii au descins și l-au reținut pe elev. În cauză continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate de unde și-a procurat drogurile elevul și cât de întinsă este posibila rețea de traficanți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet