Alianța USR Plus a obținut în alegerile locale două mandate de consilieri locali, unul din partea USR și unul din partea Plus.

Punctul de vedere al USR Sighet cu privire la retragerea d-lui Hodor Vasile de pe lista de consilieri a fost remis redacției Sighet 247 prin vocea d-lui Sorin Petrovan, președinte interimar al USR Sighet:

„Am pornit în campania pentru alegerile locale cu obiectivul de a obține 3-4 consilieri (locali - n.r.) pentru Alianța USR PLUS. Acest lucru a fost asumat alături de candidatul nostru pentru funcția de primar. Am muncit foarte mult pentru acest obiectiv și am mobilizat atât membri din Sighet cât și colegi din județ, candidați la Consiliul Județean.

Din păcate nu ne-am atins acest obiectiv, câștigând doar două poziții în Consiliul Local (Sighet - n.r.), iar în urma unei ședință de analiză a campaniei și a rezultatului, dl. Vasile Hodor a luat decizia de a se retrage de pe lista de consilieri USR PLUS, rămânând însă alături de noi în partid pentru a ne sprijini în implementarea proiectelor propuse sighetenilor, împreună cu cei doi consilieri locali USR PLUS și cu sprijinul viitoarei coaliții de dreapta din Consiliul Local Sighet.”

Contactat telefonic de către Sighet 247, dl. Hodor Vasile a anunțat că va emite un comunicat cu privire la retragerea domniei sale din Consiliul local Sighet, dacă va considera necesar acest lucru.

ACTUALIZARE:

”Dragi alegători!

Va Multumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o la aceste alegeri. Va transmit 1146 de mulțumiri, cate una pentru fiecare vot pe care l-am primit.

Am reprezentat onest și încrezător alianța USR PLUS, după părerea mea și a multor cetățeni, cu rezultate excelente, clasându-ne pe locul 3 la Sighet și peste media pe țara, a alianței. Ca atare am obținut doua locuri in consiliul local unde urma sa fiu prezent și eu și unde urma sa va pot reprezenta, așa cum v-am promis. Din păcate nu am mai avut sprijinul partidului, datorită unor colegi care și-au dorit locul meu.

In mai puțin de doua luni vor fi iarăși alegeri, va rog când treceti pe la cortul unde vor aduna semnăturile sa le multumiți pentru ca mi-au luat posibilitatea de a va răsplăti încrederea pe care mi-ați acordat-o dumneavoastră,prin votul din 27 Septembrie.

Va Multumesc mult pentru sprijinul pe care mi l-ați oferit și cu considerație și respect, fac un pas in spate” a scris Vasile Hodor pe pagina lui de Facebook.

Menționăm că în urma alegerilor locale din data de 27 septembrie a.c., a fost ales în funcția de primar al municipiului Sighet dl. Vasile Moldovan (PSD), pe locul doi clasându-se la o diferență mică de voturi Daniela Onița Ivașcu (PNL). Pe locul trei s-a clasat candidatul Pro România, Iuga Nicolae, fiind urmat în ordinea descrescătoare a voturilor de candidații Hodor Vasile (USR Plus), Rednic Sorin (independent), Filipciuc Gabriel (PMP), ultimul clasat fiind Giurgi Gheorghe (ALDE).

Viitorul Consiliu local Sighet va avea următoare componență: 7 consilieri locali PNL, 5 consilieri locali CMM (PSD), câte 2 consilieri locali Pro România, USR Plus, PMP și un consilier local UDMR.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet