Imediat la fata locului au sosit cadrele medicale dar si politia. Din pacate nu s-a putut face nimic pentru a o salva pe tanara.

Echipa de la Serviciul Criminalistic este la fata locului pentru a preleva probe in speranta ca vor afla cum anume a murit fata. Cazul este considerat a fi moarte suspecta.

Se pare ca aceasta ar fi locuit singura in Laschia iar faptul ca s-ar fi despartit de iubit ar fi aruncat-o in depresie. Localnicii vorbesc si despre faptul ca inainte de Craciun ar fi incercat sa recurga la un gest extrem, dar a fost salvata la timp.

Pe aceeasi pista merg acum si anchetatorii, insa nu exclud nicio ipoteza. Se pare ca tanara ar fi luat supradoza de medicamente. Daca a fost asa urmeaza sa se stabileasca in urma necropsiei.

Cert este faptul ca pe pagina de socializare a tinerei mesajele de condoleante curg fara incetare.

“Draga mea, nu-mi vine sa cred ca nu mai ești printre noi.. ai fost o fata puternică, mereu cu zâmbetul pe buze și aveam impresia ca nimic nu te poate dărâma.. Ai plecat mult prea repede!! mai aveam multe amintiri de făcut..îmi pare nespus de rău și îmi pun mii de întrebării.. de ce ai ales sa pleci 😭😭😭😭😭😭.. îmi vin mii de amintiri și încerc sa ma mint ca e doar o glumă și aștept sa ma suni sa spui ca ești bine și sa ne vedem .. printre lacrimi îți scriu ultimul mesaj spunând ultima data ca te iubesc, o sa ne lipsești tuturor!!
condoleanțe și odihna veșnică înger blând!!! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭” scrie Lucica.

“Doamne nu-mi vine ca cred 😑😭😢 Dc ai facut asta? Dc ai ales sa pleci asa de tanara? Dc? Draga mea ai lasat un gol imens in sufletele noastre…Dumnezeu sa te odihneasca si sa aiba grija de tine suflet blad 😭😢😭😭😢 nu te vom uita niciodata draga mea 😭” scrie Nicoleta.

Ce tristețe atît de covirsitoare ți a bintuit ființă fetita noastră dragă din vecini de ai ales sa părăsești aceasta lume așa te ai stins ca un fulg de nea bunul Dumnezeu să îți lumineze calea spre infinit te vom păstra în amintire veselă și frumoasă cu pletele în vînt fata draga” scrie Carmen.

“Ce tristețe atît de covirsitoare ți a bintuit ființă fetita noastră dragă din vecini de ai ales sa părăsești aceasta lume așa te ai stins ca un fulg de nea bunul Dumnezeu să îți lumineze calea spre infinit te vom păstra în amintire veselă și frumoasă cu pletele în vînt fata draga” scrie Marina.
“O tanără de 19 ani, din Laschia, a fost găsită decedata. Corpul acesteia a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei. Nu exista suspiciuni cu privire la decesul acesteia” a declarat pentru vasiledale.ro, Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și