Medicii legiști au trimis rezultatul necropsiei la Parchet pentru că se impune anchetarea pentru moarte violentă. Si asta pentru că legiștii au constatat ca și cauza a decesului, șoc traumatic din cauza tratamentului cu oxigen hiberbaric.

Aceleași surse medicale care au anunțat încă de acum 2 zile că aceasta este cauza decesului interpretului, au confirmat că în urma necropsiei s-a putut vedea ruptura de alveole pulmonare.

Această ruptură poate avea legătură și cu tratamentul cu anticoagulante primit de interpret, care nu a făcut altceva decât să faciliteze șocul traumatic.

Surorile lui Petrică Mîţu Stoian fac declaraţii cutremurătoare: "Nu l-aţi tratat, l-aţi omorât!"
Surorile lui Petrică Mîţu Stoian cer să se facă dreptate în cazul morţii regretatului artist şi fac declaraţii cutremurătoare: "Petrică a murit cu zile", susţin ele.

"A fost o greșeală acolo (la clinică - n.red.). Petrică nu s-a dus bolnav, s-a dus să se trateze. Nu l-aţi tratat, l-aţi omorât! Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. S-a dus cu o speranţă să creadă că va veni mai bine de acolo şi asta mă pune pe gânduri că ceva s-a întâmplat, care nu a fost cum trebuie", a spus una dintre surori, marţi seară, în direct la Antena 3.

În ceea ce priveşte personalul medical de la clinica privată, surorile regretatului artist susţin că vor lăsa instituţiile să se ocupe de acest caz.

Una dintre surorile lui Petrică Mîţu Stoian e chemată la audieri la Inspectoratul de poliţie. Aceasta declară că nu îl acuză pe doctorul care s-a ocupat de fratele său, nici clinica privată, însă cere "să nu mai moara oameni cu zile" cum a murit fratele ei.

"Domnul doctor să urmărească dosarele pacienţilor mai amănunţit şi să vadă dacă este voie să se intre în camera respectivă sau nu este voie.

Să se specializeze mai bine", a adăugat femeia, marţi, în direct la emisiunea Sinteza Zilei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și