Din datele pe care le avem la ora actuală, mașina primăriei ar fi lovit un biciclist după care a părăsit locul accidentului. Părăsirea locului accidentului este fapt penal și așteptăm reacția oraganelor legii, scrie ZiarMM.ro

Conform IPJ Maramureș, la volanul mașinii se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani. Am contactat telefonic Primăria Moisei, dar din păcate cei de acolo nu știu nimic de acest accident.

”Cum se face că primim informații parțiale de la autorități, iar cei din primărie nu au cunoștință de cauză despre o mașină din subordinea lor implicată în accident? Se dorește cumva mușamalizarea cazului?”, notează ZiarMM.ro

ACTUALIZARE

Primarului i s-a luat permisul și i s-a făcut dosar penal.ACTUALIZARE IPJ MARAMUREȘ

Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ: ”Un alt eveniment rutier cercetat de polițiști s-a produs ieri, in jurul oreib12.40, la intrarea pe DN18 din localitatea Moisei.

Este vorba despre o coliziune care a avut loc, la intersecția dintre un drum comunal și DN 18, între un biciclist și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani din Moisei. Conducătorul auto nu a anunțat evenimentul la cea mai apropiată secție de poliție. În urma impactului biciclistul, un bărbat de 63 de ani, a suferit leziuni corporale și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Borșa, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Atât biciclistul, cât și conducătorul auto, au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.
De asemenea, că măsura complementară a fost dispusă reținerea permisului de conducere în cazul șoferului, fără drept se circulație”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și