„Dragi moiseieni,

În calitate de primar al dumneavoastră și pentru a nu lăsa loc de interpretări, mă simt obligat să fac câteva precizări despre incidentul nefericit petrecut joi, 26.11.2020.

Am urcat pe dealul Jurchii cu administratorul firmei care execută lucrarea pe acest deal.

La coborâre, în Gura Văii, am oprit la intersecția cu DN 18 pentru a da prioritate autovehiculelor care circulau în ambele sensuri.
În timp ce staționam, am observat în oglinda retrovizoare un cetățean care cobora cu bicicleta, s-a dezechilibrat și a căzut în spatele autoturismului pe care îl conduceam. Am coborât repede din mașină pentru a-i acorda primul ajutor. I-am solicitat să mergem la spital însă acesta a refuzat spunând că nu are nevoie de îngrijiri medicale. Am rămas cu el aproximativ 15 minute și văzând că acesta refuză și intenționează să plece, l-am lăsat în compania unui angajat al primăriei, eu trebuind să semnez niște acte cu administratorul firmei la sediul primăriei.

După aproximativ 40-50 de minute am fost contactat de un polițist rutier care mi-a spus că cetățeanul a sunat la 112. M-am prezentat la Poliția Vișeu de Sus unde am fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.
Mai precizez că nu se pune în discuție părăsirea locului accidentului de către mine, întrucât nu s-a produs un accident rutier, cetățeanul a afirmat că nu este rănit, a refuzat să fie transportat la spital și a plecat de la locul evenimentului . Cele relatate de mine pot fi confirmate de mai mulți cetățeni care au fost de față.

Aceasta a fost desfășurarea REALĂ a evenimentului și orice alte aluzii au doar un scop denigrator.

Cu respect pentru dumneavoastră ,

Primar Grigore Tomoiagă”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și