"O tânără mondenă, care, din dorinţa de a-si face publicitate, a anunţat că va adopta un băieţel de la orfelinat, l-a trimis înapoi la casa de copii a doua zi", scrie tabloidul Daily Mail, într-un articol intitulat "Kim Kardashian de România duce copilul adoptat înapoi la orfelinat, a doua zi, după ce nu a dormit o noapte înreagă din cauza plânsetelor lui".

Jurnaliştii britanici fac referire la Moni ca fiind încă doamna Columbeanu şi susţin că aceasta este prietenă cu o altă mondenă, mult mai celebră, Paris Hilton. Monica a promis că îi va oferi lui Alex Gabriel o viaţă fără lipsuri, dar l-a dus înapoi la orfelinat după ce a petrecut o noapte la vila ei din Izvorani, pe motiv că puştiul plângea încontinuu.

Din informaţiile preluate din ziarul "Libertatea", cei de la Daily Mail au aflat întreaga poveste, spusă chiar de sursa noastră, Mihaela, fiica lui Ştefan Cristofor, omul de afaceri care s-a ocupat de înlesnirea întâlnirii dintre Moni şi Alex (pe atunci în vârstă de trei ani).

"Seara, când ea a vrut să-l culce, el a început să ţipe şi nu a putut adormi. A doua zi l-a dus înapoi, la centrul de plasament. S-a speriat de reacţia copilului, care urla efectiv. Nici nu s-a mai pus problema adopţiei la distanţă, deoarece ea nu l-a mai vrut", citează Daily Mail.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet