La Borşa:

Sâmbătă, la ora 18.45, o adolescentă de 14 ani din Borşa a traversat strada Floare de Colţ prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost acroşată de un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 61 de ani din localitate. În urma accidentului minora a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. În momentul producerii accidentului conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La Ruscova:

Tot sâmbătă, pe DJ 187, localitatea Ruscova a avut loc un alt eveniment rutier. Un bărbat de 45 de ani din Săcălăşeni a condus un autoturism dinspre Poienile de Sub Munte. În dreptul unui imobil s-a angajat în depăşirea unui moped, care a efectuat virajul la stânga fără să se asigure , şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului mopedistul, bărbat de 37 de ani din Ruscova, care nu deţine permis de conducere, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul din Vişeu de Sus şi ulterior transferat la Serviciul de Urgenţă din Cluj Napoca.

La Rona de Sus:

Duminică, la ora 14.14, poliţia a fost sesizată prin 112 că pe DN 18 Rona de Sus a avut loc un eveniment rutier cu victimă. Un tânăr de 21 de ani din Rona de Sus a condus un autoturism dinspre Petrova spre Sighetu Marmaţiei. A efectuat un viraj brusc la stânga fără să semnalizeze şi fără să se asigure şi a fost acroşat de un autoturism ce se afla angajat regulamentar în depăşirea sa. Impactul s-a soldat cu rănirea uşoară a soţiei şoferului din autoturismul condus regulamentar, femeie în vârstă de 33 de ani din Vişeu de Sus. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citește și

Comentarii