Astfel, în data de 05.02.2015, în jurul orelor 15.00, în urma unei sesizări pe numărul unic de urgenţă 112, echipa de intervenţie a Jandarmeriei Maramureş, a fost direcţionată spre staţia de alimentare cu carburanţi situată la intersecţia bulevardelor Unirii şi Republicii, unde se semnala prezenţa unei persoane bănuite de sustragere de combustibil.

La faţa locului a fost identificat numitul O. C. V., cu domiciliul în comuna Săcălăşeni, sat Culcea, jud. Maramureş. În fapt, în urmă cu câteva zile, tânărul a alimentat cu combustibil autoturismul Mazda 626GE şi a plecat fără să plătească contravaloarea respectivă.

În urma verificărilor întreprinse, numitul O.C.V. a fost reţinut şi predat către lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor împrejurărilor în care tânarul a alimentat cu combustibil în mod repetat din staţiile de alimentare cu carburanţi ( Lukoil, Petrom, Mol şi OMV ) de pe raza localităţii Baia Mare şi a plecat fără să plătească contravaloarea acestuia, având montate pe autoturism numere de înmatriculare provizorii expirate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și