În vederea implementării obiectivului proiectului, vor fi achiziționate următoarele echipamente: o platformă server, 10 semafoare inteligente în intersecții, 7 semafoare inteligente la trecerile pentru pietoni, 3 stații de autobuz inteligente, o zonă de aşteptare prevazută cu spațiu de tip scaun smart 2 în 1, 20 de bucăți Router wifi, 20 de băncuțe stradale Smart, 20 de băncuțe SMART CITY cu spațiu de afișare (casetă luminoasă) și zonă alimentare USB.

Partea centrală va fi dotată cu un panou pe care se pot afișa mesaje informative pentru călători, materiale promoționale ale firmelor locale sau mesaje de interes general.

De asemenea este prevăzut un sistem de supraveghere, fiind implementate componente din sistemul digital smart city, iar procurarea biletelor de călătorie va fi posibilă atât plin aplicația e-ticketing de la automatele de vânzare ce vor fi amplasate în stații precum și prin utilizarea unei aplicații pentru telefonul mobil, disponibilă pe platformele android și JOS. Atât abonamentele cât și biletele de călătorie vor putea fi achiziționate pe suport contactless - Smart Card.

Valoare totală aprobată a proiectului este 2.375.145,25 lei fără TVA, notează Primăria Sighetu Marmației.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și