Durușa SummerHills promovează un lifestyle-atitudine în care elementele MUZICĂ, DANS, EXPRIMARE CREATIVĂ și MEDIU NATURAL se regăsesc în perfect ECHILIBRU. Petrecem în ritm de jazz, soul, funk, trip-hop, deep house, tropical disco cu infuzii acustice și electro.

Acest paradis se preschimbă în fiecare vara, timp de 4 zile, într-un canvas de celebrare a armoniei dintre natura și omul creativ. Specificul evenimentului Durușa SummerHills este astfel reprezentat de angrenarea colectivă a manifestului prin dans, muzică și arte vizuale, arte meșteșugărești, teatru, film de scurt și lung metraj, arhitectură de peisaj și în mod special joacă.

Durușa SummerHills și-a câștigat reputația în rândul festivalurilor de dimensiuni moderate ca fiind unul dintre cele mai hip manifeste de muzică și artă în peisaj, de pe scena evenimentelor open air din țara, unde armonia dintre muzica bună și peisaj domnește.

Prețul unui bilet este de 60 lei pentru toată durata festivalului, și 30 lei/weekend (începând de sâmbătă, ora 12.00) și include accesul la festival, camping, facilități și toate activitățile programate.

Artisti invitati:

Khidja, K-lu, Dan Basu, The Joint Ventures, Danaga, Christu, Ilie, Electroclown, Fanas, Charlie Boy The Rabbit King, Missile, Indjestione, Dannilov, Homeboy LDJ, Input Selector, Seeme, Pavlov, Hijack, Robert Erdos, Petra și Michael Acker, Poetrip, The Kryptonite Sparks si altii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet