„NASA este încântată să lucreze cu Tom Cruise la un film la bordul Staţiei Spaţiale!”, a scris marţi pe Twitter administratorul NASA, Jim Bridenstine.„Avem nevoie de media populare pentru a inspira o nouă generaţie de ingineri şi oameni de ştiinţă, pentru ca planurile ambiţioase ale NASA să devină o realitate”, a adăugat el pe Twitter.

Site-ul de specialitate Deadline.com a relatat anterior că Tom Cruise intenţionează să implice compania privată de călătorii spaţiale a lui Elon Musk, SpaceX, în acest proiect.

Pelicula nu va face parte din seria "Mission: Impossible" şi nu a fost anunţat deocamdată studioul de film care o va produce, transmite Agerpres.

Filmările la "Mission: Impossible 7" din Italia, cu Tom Cruise în rol principal, au fost suspendate în luna februarie din cauza pandemiei de coronavirus.

Lansarea în cinematografe a continuării peliculei "Top Gun", cu Tom Cruise în rol principal, a fost amânată pentru luna decembrie.

Pandemia a obligat amânarea lansărilor următoarelor două filme din franciza "Mission: Impossible", astfel că primul va ajunge pe marile ecrane la sfârşitul anului 2021, iar cel de-al doilea de abia la sfârşitul lui 2022.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet