S-a stabilit ca un băimărean de 30 de ani, care conducea un autoturism pe strada Vasile Lucaciu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus. Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etiltest şi nu se aflau sub influenţa alcoolului. Şoferul din autoturismul care a pătruns pe sensul opus a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital.

Un alt accident s-a produs ieri după-amiaza, verificările poliţiştilor relevand că un bărbat de 43 de ani, care conducea un autoturism pe direcţia Dragomireşti – Săliştea de Sus, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar. În urma impactului, şoferul autoutilitarei şi o pasageră au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital. Şoferii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.

„Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare. Evitaţi efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase”, concluzioneaza politistii maramureseni.

Citește și

Comentarii