S-a stabilit ca un băimărean de 30 de ani, care conducea un autoturism pe strada Vasile Lucaciu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus. Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etiltest şi nu se aflau sub influenţa alcoolului. Şoferul din autoturismul care a pătruns pe sensul opus a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital.

Un alt accident s-a produs ieri după-amiaza, verificările poliţiştilor relevand că un bărbat de 43 de ani, care conducea un autoturism pe direcţia Dragomireşti – Săliştea de Sus, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar. În urma impactului, şoferul autoutilitarei şi o pasageră au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital. Şoferii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.

„Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare. Evitaţi efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase”, concluzioneaza politistii maramureseni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și